Haukivuoren alueseurakunta

Haukivuori on Mikkelin pohjoisin alue, jolla on takanaan pitkä itsenäisen kunnan ja seurakunnan aika. Olemme edelleen oma-aloitteisia ja itsenäisiä. Pelkistetty kotikirkkomme muistuttaa konkreettisesti sodanjälkeisestä jälleenrakennusavusta, jota mekin olemme vaikeina aikoina saaneet. Kristuksen rakkaus velvoittaa meitäkin rakastamaan toisiamme.

Jumalanpalveluksia pidämme kirkossa tai Asemankylän srk-talolla sunnuntaisin klo 10, ja kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 17. Kirkossa saa hiljentyä, laulaa, rukoilla sekä etsiä yhteyttä Jumalaan ja toisiin seurakuntalaisiin. Turha jäykkyys saa jäädä kotiin. Messu on Jumalan lasten iloinen tapaaminen.

Alueseurakunnan viikko ottaa hyvin huomioon lapsiperheet ja vanhukset. Mikkelin Setlementti ry:n ylläpitämänä Takkatupa toimii päiväsaikaan kohtauspaikkana kaikenlaisille ihmisille seurakuntatalossa. Aktiiviselle ihmiselle löytyy vielä tekemistä. Lähetyksen kirpputorimme on tutustumisen arvoinen.

Kauniin Kyyveden ympäriltä löytyy seudun ihmisille ja vapaa-ajan asukkaille hengellinen yhteisö, jonka elämästä ja toiminnasta ei voi jäädä pois.

Markku Liukkonen, aluekappalainen

Kirkkoherranvirasto

Virastoasiointi hoidetaan Mikkelin kirkkoherranvirastossa, Savilahdenkatu 20.

Yhteydenotot seurakunnan vaihteeseen p. 0400 143 300 tai kirkkoherranvirasto.mikkeli@evl.fi

Markku Liukkonen
Aluekappalainen
Haukivuoren alueseurakunta
markku.liukkonen@evl.fi
puh. 0400 143 431

Haukivuoren kirkko

Kirkontie 291
51600 Haukivuori

Seurakuntatalo_IMG_6089Seurakuntatalo

Keskustie 53
51600 Haukivuori

Seurakuntatalo koostuu kirkkosalista, kahviosta, luokkahuoneesta ja keittiöstä. Sali soveltuu hyvin erilaisten perhejuhlien viettopaikaksi. Seurakuntatalolla ei ole keittiöhenkilökuntaa, joten tilaisuuksien ruokatarjoilun hoitavat pitopalveluyritykset.

Seurakuntatalon voit varata kirkkoherranvirastosta numerosta 0400 143 400