Nuoritostilat

Saimme vihdoin pitkän odotuksen jälkeen Haukivuorelle uudet nuorisotilat. Tilat sijaitsevat yhtenäiskoulun etelänpuoleisessa päädyssä, jossa on oma sisäänkäynti. Juuri remontoidut tilat ja täysin uudet kalusteet lennättivät meidät kertaheitolla nykyaikaan, ainakin jos verrataan vanhoihin tiloihin ja kalusteisiin.

Kalusteista löytyy mm. kahdeksan kappaletta jätti säkkituoleja, jotka ovat suosituimmat istuimet. Kaksi sohvaa, joita on helppo siirrellä ja kasata erilaisiin yhdistelmiin. Palleja, jotka ovat kevyitä ja sisältävät vielä kantohihnankin. Ruokailu/askartelu ryhmässä on kaksi korkeaa ja pitkää pöytää sekä tavallista korkeammat istuimet.

Muita kalusteita: 65” 4K TV, PS4-pelikonsoli, ajopenkki, isot stereot 5.1 kaiuttimin, PC Linux-käyttiksellä, videotykki 3D valmiudella, biljardi, kahvinkeitin, vedenkeitin, valovirta uuni/hella, pizzauuni ja mikroaaltouuni.

Aukioloajat (tarkasta ajankohtaiset tiedot Facebookista):

Ma  15-20 , 13-18v
Ti   Kiinni
Ke  13-17 Minari 3-6 lk
To  13-17 Minari
Pe  17-23 , 13-18v

Nuorisotiloissa nuorilla on mahdollisuus yhteiseen tekemiseen ja rentoutumiseen. Muutaman kerran vuodessa pidämme myös diskoja sekä yönuokkuja 13-18 -vuotiaille. Kaikki nuorten tekemät ehdotukset otetaan huomioon.

Katso lisätietoja: po1nt.fi

nuoriso-ohjaaja Mikko Koponen
puh. 044 794 5648
mikko.koponen(at)mikkeli.fi
facebook: haukivuorennuorisotila tai nuoriso-ohjaaja mikko koponen