Hauki-HalliHauki-Halli

Sali 750 m2, joka on jaettavissa kahdeksi eri liikuntatilaksi. Pelikentät useille palloilulajeille, seinämä heittolajeille ja golfille, volttimonttu ja alakerrassa kuntosali. Hallista löytyy myös vuorikiipeilyseinä sekä boulder-kiipeilyseinä. Kiipeilyvastaavana toimii Kari Moilanen. Kiipeilyä pääset kokeilemaan Hakin järjestämissä liikuntatapahtumissa, seuraa ilmoittelua Haukivuori -facebookissa.

Hauki-Hallissa on myös näyttämö ja parvikatsomo 100 hengelle. Halli soveltuu jopa 800 hengen yleisötilaisuuksiin.

Osoite:
Keskustie 47
51600 Haukivuori

Kuntosali (Hauki-Halli)

Kuntosalikortteja voit ostaa Haukivuoren asiointipisteestä. Hauki-Hallin takana yhtenäiskoulun pihassa on myös ulkokuntosali, joka on kaikkien asukkaiden ja lomailijoiden vapaassa käytössä ympäri vuoden.

Tiedustelut ja varaukset 044 7945 638


Kiitola

Haukivuoren yleisurheilukenttä, Kiitola

Kentän koko 55 m x 90 m. Keinonurmikenttä, jossa yleisurheilun suorituspaikat. Huoltorakennuksessa on pukuhuoneet, suihku ja wc sekä kahvio.

Osoite:
Kenttätie
51600 Haukivuori


Rantokankaan ulkoilualue

Rantokankalla hiihtomajan vieressä on vajaa kolme kilometriä pitkä valaistu kuntoilu- ja hiihtorata. Reitti alkaa hiihtomajan parkkipaikan vierestä. Talvella rinteessä on myös pulkkamäki lapsille. Mahdollisuus paistaa makkaraa katoksessa. Rantokankaalta on myös oiva lähtöpaikka Kirkonkierrokselle, joka on 8 km pitkä retkipolku kauniissa kirkonniemen maastossa. Lue lisää Haukivuoren Kisailijoiden -nettisivuilta.

Entisessä hyppyrimäessä on kuntoportaat, joissa 140 porrasta. Alueella on myös paikallisen liikuntaseuran, Hakin, talkoilla rakentama täysimittainen 18-väyläinen frisbeegolf-rata. Lisätietoa.

Osoite:
Kirkontie 40
51600 Haukivuori


Haukivuoren pururata

Haukivuoren keskustan tuntumassa on hyvälaatuinen 1,4 km pituinen valaistu kuntorata. Maasto on hyvin tasainen. Talvella pururadalla on hiihtolatu. Lisätietoa (PDF)


Uimarannat

Haukivuoren satama
Kyyvedentie
51600 Haukivuori

Satamasta löytyy Beach volley -kenttä, leikkipaikka lapsille ja pieni Frisbeegolf -rata. Kesällä satamassa kahvilatoimintaa (WC aukioloaikoina). Käytössä alueella on myös caravan -parkki matkailijoille.

Pitkähiekka
Porsaskoskentie 60
51600 Haukivuori

Pukukopit ja kuivakäymälä


Skeittipaikka

Osoite Keskustie 50
51600 Haukivuori

Haukivuoren skeittipaikka toimii uuden päiväkodin hiekkakentällä. Paikka on kaikkien vapaassa käytössä.