StudioSaaga – esteettinen ja tilava mielen taitojen keidas Mikkelissä, keskellä kaunista eteläsavolaista maaseutua. Meillä voit vain olla, levätä, hengittää ja palautua tietoisen läsnäolon harjoitteissa.

Studio Saaga sijaitsee Haukivuoren Nykälässä kauniin luonnon keskellä ja tarjoaa mm. Mindfullness -tapahtumia. Ajankohtaisia tapahtumia ja lisätietoa yrityksen nettisivuilta.  Majoitusta kohteessa Lahdenpohjan lomat.

Issikkavaelluksia ja -retkiä tarjoava Ratsutila Toivonharju
– maatila Haukivuorella, Mikkelin pohjoisosassa.

Toivonharjun sijainti keskellä Etelä-Savoa ja kauneinta Järvi-Suomea luo hyvät edellytykset ratsastusvaelluksiin ympäri vuoden.

Tilalla on ollut ´issikoita´ retki- ja vaelluskäytössä vuodesta -91 lähtien. Nykyisessä laajuudessaan ratsastustoiminta on ollut jo yli 20 vuotta.

Isäntä ja retkien vetäjä Markku Janhunen on ensimmäisiä pitkien islanninhevosvaellusten kehittäjiä Suomessa.

Pyrkimyksenä on kehittää laadukkaita ja elämyksellisiä, asiakkaan toiveiden mukaisia vaelluksia. Vaihtelevat ja erittäin monipuoliset ratsastusreitit rauhallisessa maalaismaisemassa tai erämaassa takaavat vaellukselle oikean, luonnollisen ympäristön.

Vaelluksillamme ei kuitenkaan mukavuudesta tingitä. Joka ilta on mm. saunomismahdollisuus ja majapaikoissa yöpymiset lakanoiden välissä tai makuupussissa takaavat mukavan jatkon vaellukselle.

Hevoset ovat normaalisti käytössä Joulun tienoolta lokakuun loppuun, jonka jälkeen ne saavat ansaitun kuuden viikon ”vuosiloman”.

Suosituimpia retkiä ovat edelleen puolen päivän retket, kuuden tunnin retket, ja kahden päivän vaellukset. Useamman päivän ohjelma voidaan räätälöidä tarvittaessa tarpeiden mukaan.

Lähiympäristön muu ohjelmapalvelutarjonta sallii pidemmänkin touhuamisen luontoaktiviteettien parissa.

Retket ja vaellukset järjestetään pienissä ryhmissä yksilöllisen palvelun takaamiseksi ja turvallisuuden maksimoimiseksi.

Yhteydenotto
Markku Janhunen
Vihtalammentie 165, 51670 Nykälä
toivonharju(ät)gmail.com
puh. +358 40 5832282


Suolentis 29.7-30.7.2022

Tapaa hulvatonta suoporukkaa, jota ei pipo kiristä. Päivällä pelataan ja pidetään hauskaa, illalla juhlitaan!

Naura itsesi suohon! Suolentis on ennen kaikkea hulvattoman hauskaa yhdessä oloa. Molempina iltoina suoväkeä viihdyttää iltabileet ja bändit!

Suolentis tarjoaa varmasti ikimuistoisia kokemuksia kaikille! Seuraa meitä Facebookissa tai ota haltuun Instagram tagilla #swampvolley

Jokaisessa sarjassa palkintona on ei enempää, eikä vähempää kuin Suolentopallon maailmanmestaruus! Siitä kannattaa taistella!

Lisätietoa tapahtumasta